انبه با طعم و بوی خود یکی از محبوب ترین میوه های استوایی است. مرکز انبه جهان در هند است. به طور گسترده ای به خصوص در هند، پاکستان و سایر مناطق نیمه گرمسیری مصرف می شود. انبه با بو و همچنین طعم خود جلوه ای عجیب و غریب دارد.
میوه انبه به لطف ملوانان پرتغالی در جهان گسترش یافت. انبه نام خود را از کلمه مالایی "ماننا" گرفته است. اگرچه در زبان پرتغالی "مانگا" نوشته می شود، اما به بیشتر زبان ها به عنوان "مانگو" ترجمه شده است.
طول درخت انبه به 40 متر می رسد و درختی است طولانی مدت. عطر گلهای درخت انبه تند است. یک نوع همیشه سبز است. امروزه انبه بیشتر در هند و چین کشت می شود و یک سوم کل تولیدات جهان در این منطقه تولید می شود.
انبه از جمله میوه های غنی از فیبر و آنتی اکسیدان است. طعم آن شبیه مخلوط هلو و آناناس است. از برگ هایش تا میوه هایش، از پوست درخت تا ریشه آن، هر قسمت آن در زمینه طب جایگزین استفاده شده است.
انبه فواید زیادی دارد. اگر امروزه بر اساس مطالعات علمی فواید انبه را فهرست کنیم: -
اثر کاهش دهنده قند خون دارد.
- به تعادل فشار خون کمک می کند.
-از سلامت مغز حمایت می کند.
-از سلامت قلب حمایت می کند.
-به جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی کمک می کند.
با کمک به به تاخیر انداختن علائم پیری از زیبایی پوست حمایت می کند.
برای مقابله با آسم مفید است.
-از سیستم گوارشی حمایت می کند.
همانطور که می بینید، انبه یک معجزه استوایی بسیار مفید به لطف عناصر غذایی آن است. بوی انبه با خواص مفید مختلفش مانند خود میوه خودنمایی می کند.
میوه های عجیب و غریب میوه هایی هستند که در مقایسه با سایر میوه ها به ندرت دیده می شوند. از این نظر بوی انبه نیز ویژگی های خاص خود را دارد. رایحه تازه و بسیار متمایز دارد. به همین دلیل عطر انبه انتخاب کسانی است که می خواهند احساس متفاوت و شادابی داشته باشند. عطر انبه به خاطر اثر آرام بخش و آرامش بخشش معروف است. همچنین مانند نت مرکبات دارای اثر تقویت کننده خلق و خو است.