معرفی عطرهای کریسمس برای تقویت حس بو و طعم
24 | 9 | 1400

معرفی عطرهای کریسمس برای تقویت حس بو و طعم

هوشمند شاپ
در تعطیلات دسامبر یکی از خوشبوترین لحظات سال را داریم. کل فضای آن زمان برای تشدید حس بویایی و جوانه های چشایی ما توطئه می کند، زیرا ترکیبی از احساسات در میان خنده و گفتگوها و ملاقات های بی تکلف بین دوستان و خانواده بیدار می شود.

رایحه‌های مختلف اتاق را پر می‌کنند و در ترکیبی منحصر به فرد ترکیب می‌شوند که فقط به آن زمان از سال اشاره دارد: در ماه دسامبر. ادویه ها، نوشیدنی ها و غذاهای معمولی فقط برای این تعطیلات درست می شوند و معمولاً در طول سال تکرار نمی شوند.

چیزی که برخی از مردم به آن روح کریسمس می گویند، من معمولاً آن را فضای جشن می نامم، زیرا فارغ از اعتقادات، ماه دسامبر به خودی خود ماه گردهمایی و دور هم جمع شدن است و از حال و هوای جشن و فارغ از آنچه در آن زمان جشن گرفته می شود، معطر می شود.

اما، تا به حال ممکن است از خود بپرسید که همه اینها چه ربطی به عطر دارد؟ پس برات توضیح میدم بسیاری از چاشنی‌ها، ادویه‌ها و موادی که در نوشیدنی‌ها، نوشیدنی‌ها، دسرها و غذاها برای تعطیلات دسامبر استفاده می‌شوند، نت‌های برجسته برخی از عطرها هستند که در نهایت انرژی و فضای جشن ماه را به اشتراک می‌گذارند.

گل‌های شیپری مدرن مانند  Coco Mademoiselle  از Chanel  ، جنبه‌ای براق و حباب‌دار ارائه می‌دهند که باعث می‌شود لیوان‌های شراب گازدار به شکل سرد در لیوان‌های کریستالی ریخته شوند، لیوان‌هایی که به طور جادویی از پایین به سطح حباب می‌زنند تا با ضربه زدن به کام ما در دهان منفجر شوند و در نتیجه. روی حس بویایی ما می توان گفت که حس عطر و نوشیدنی هر دو چیزی شبیه پوشیدن یا نوشیدن ستاره های ریز است که پوست را نوازش می کنند و آن را با رایحه های عاشقانه و لطیف خود می پوشانند.

عطرهای دیگری که فضای جشن تعطیلات دسامبر را تداعی می‌کنند، گل‌های کهربا با نت‌های تند و ظرافت‌های گلی هستند که به دسرهای خاصی مانند پای اسپندی اشاره دارد. برای من، این عطر کلاسیک Givenchy ، عطر Organza  در تمام دسته گل‌های سفید و شادابش و نکاتی از جوز هندی همراه با یک آکورد خوشمزه با طعم کهربا نشان داده می‌شود.

در مورد غذاهای اصلی، رایحه‌های کهربا - قدرت آنها مملو از رزین‌ها و چوب‌ها و آکوردهای دودی و تند - به غذاهای پروتئینی پخته شده یا دودی مربوط می‌شود که ساعت‌ها در فر می‌مانند و برشته می‌شوند تا نرم و آبدار شوند. وقتی زمان سرو می‌شود، یکی از عطرهایی که بیشتر یادآور فرآیند برشته کردن و دود کردن است، عطر  Full Incense  توسط  Montale است ، که در آن مخلوط عود و اِلِمی آن حس گرما و دود را می‌دهد که این ظروف را به‌طور معمول در تعطیلات تداعی می‌کند.

عطرسازی در همه چیز است. ما همیشه نمی‌توانیم آن را به وضوح ببینیم، اما رایحه‌ه بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما هستند که مملو از جشن‌ها و گردهمایی‌ها است. آیا می توانید عطری را به یاد بیاورید که شما را به یاد این فضای جشن تعطیلات دسامبر بیاندازد؟

 

ارسال نظر