آموزش ساخت صابون خانگی با رایحه لیمو و نعنا

هوشمند شاپ شنبه 3 آبان 1399 - 20:12
آموزش ساخت صابون خانگی با رایحه لیمو و نعنا
رنگ ها و رایحه های مختلف می توانید به سادگی صابون خانگی مخصوص خودتان را بسازید. برای ساخت این صابون ها می توانید از پودر صابون یا صابون آب شده استفاده کنید و با افزودن کمی دانه خشخاش جلوه زیبایی تری به صابون ها بدهید.

صابون های خانگی خیلی بکارتان می آیند و مهمترین مزیت این صابون ها این است که می توانید آنها را با رایحه مورد علاقه خودتان درست کنید.

یکی از هیجان انگیز ترین هدیه هایی که میتونیم به کسی بدیم صابون دست سازه, چون کمتر کسی انتظار داره که یه نفر براش چنین کادوی خاصی درست کنه. ممکنه فکر کنید درست کردن صابون سخته و کاری نیست که بشه تو خونه انجامش داد. ولی این مطلب بهتون ثابت میکنه با داشتن یه سری وسیله ساده که همه جا هم پیدا میشه, میتونید یه صابون خیلی خوشگل درست کنید و با کادو پیچی خلاقانه و خوشگل یه هدیه منحصر بفرد به کسایی که دوسشون دارید بدید. 
کاری که باید انجام بدید خیلی ساده است:اول باید یه قالب صابون گلیسیرین بدون بو رو بذارید توی مایکروویو و هر 30 ثانیه همش بزنید. این کار رو تا وقتی که همه صابون آب بشه ادامه بدین. توی مدتی که صابون داره آب میشه میتونید سبزیجاتی مثل نعنا , ریحان , رزماری و … رو بپزید و آب اضافه اش رو بگیرید . اگر هم میخواید از مرکبات استفاده کنید، پوست میوه هایی مثل لیمو یا پرتقال رو رنده کنید و بهش اضافه کنید.

صابون های خانگی خیلی بکارتان می آیند و مهمترین مزیت این صابون ها این است که می توانید آنها را با رایحه مورد علاقه خودتان درست کنید.

یکی از هیجان انگیز ترین هدیه هایی که میتونیم به کسی بدیم صابون دست سازه, چون کمتر کسی انتظار داره که یه نفر براش چنین کادوی خاصی درست کنه. ممکنه فکر کنید درست کردن صابون سخته و کاری نیست که بشه تو خونه انجامش داد. ولی این مطلب بهتون ثابت میکنه با داشتن یه سری وسیله ساده که همه جا هم پیدا میشه, میتونید یه صابون خیلی خوشگل درست کنید و با کادو پیچی خلاقانه و خوشگل یه هدیه منحصر بفرد به کسایی که دوسشون دارید بدید. 
کاری که باید انجام بدید خیلی ساده است:اول باید یه قالب صابون گلیسیرین بدون بو رو بذارید توی مایکروویو و هر 30 ثانیه همش بزنید. این کار رو تا وقتی که همه صابون آب بشه ادامه بدین. توی مدتی که صابون داره آب میشه میتونید سبزیجاتی مثل نعنا , ریحان , رزماری و … رو بپزید و آب اضافه اش رو بگیرید . اگر هم میخواید از مرکبات استفاده کنید، پوست میوه هایی مثل لیمو یا پرتقال رو رنده کنید و بهش اضافه کنید.

نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد